Procesos de selección Gimó Roqué
Procesos de selección Gimó Roqué

CAP D'ESTUDIS EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Referència: 251
Localització: l'Anoia

Reconegut centre educatiu de  l'Anoia desitja incorporar un/a

CAP D'ESTUDIS EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Funcions: Participar en l'elaboració i revisió del projecte educatiu del Centre. Gestió i coordinació d'un equip de 17 professionals de Secundària. Dirigir i coordinar l'acció de tutories. Coordinar la realització de les reunions d'avaluació de l'activitat acadèmica. Elaborar, en col·laboració amb la resta de l'equip del centre, els horaris acadèmics de l'alumnat i el professorat. Docència a Secundària.

Perfil:  Llicenciatura o Grau universitari. Es valorarà  segona llicenciatura en Pedagogia o Psicopedagogia. Imprescindible disposar del CAP. Cal experiència en la realització de les funcions pròpies d'un Cap d'Estudis de Secundària o bé de Cap de Departament. Domini de les noves tecnologies. Coneixement de metodologies de treball cooperatiu, cultura de pensament i intel·ligències múltiples Es valorarà coneixement del projecte ESCOLA NOVA 21. Nivell d'anglès preferent C1 (mínim First Certificate).

S'ofereix: Estabilitat laboral. Participació en un projecte educatiu innovador.

Enviar currículum para este proceso

Volver
ASSOCIATS GIMÓ ROQUÉ, S.L. Plaça Ausiàs March 1, 1º 2ª 08195 Sant Cugat del Vallès
Localización Gimó Roqué FGC- Estación Mira-sol // C-16 Salida 10 desde Barcelona y salida 11/12 dirección Barcelona
Tel. 93.250.01.57 / e-mail: seleccio@gimoroque.com
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Más información   |   X Cerrar